Podcast-uri inspirationale

 


Vă las aici câteva podcasturi pe care le ascult cu plăcere. 


1. Ina Curic, cu energia sa atât de feminină și de înțeleaptă, autoarea agendei Luna Lila. O putem asculta pe site-ul ei, aici. 


2. Doi este un podcast care pune în context psihologic poveștile din relații. Ultimul episod este despre feminitate. 


3. Andrei Roșca se prezintă ca personal change strategist. Este un pasionat de dezvoltare personală și oameni. 


4. Alexa Stănescu  este jurnalist radio, o ascultăm la Europa FM și o citim pe blogul ei alexisme.ro. Este la început cu podcastul ei. Îmi place mult vocea ei, îmi place numele ales pentru podcast, sper sa continue și să aibă succes. 


5. Pe bune este un podcast produs de DOR și prezintă povești de viață ale oamenilor creativi, oameni care fac lucrurile în care cred cu provocările aferente, cu frumusețea și toate angoasele unei astfel de decizii. 


6. Imi place și acesta, Rejected. Este în engleză, aparține unei românce care trăiește în UK și vorbește despre a înțelege și a accepta respingerile de orice fel. Simpatic. 


7. Pe Robert Katai l-am cunoscut la un workshop, prin 2017. Am învățat atunci lucruri utile de la el. Învăț în continuare multe urmărind podcastul lui, Katai. 


8. Vast and Curious, podcastul Andreei Rosca este iarasi foarte interesant-conversații cu antreprenori cu povești remarcabile. 

Comentarii