Aventura si mișcare-cuvintele sub energia cărora asez anul 2022

 

Acestea sunt cuvintele sub care intentionez să îmi așez anul 2022. 

Ce putea urma dupa atata relaxare? Și, previzibil deja, în 2023 voi căuta probabil … echilibrul, linia de mijloc între relaxare și aventuri și mișcare :-))

Relaxarea a fost aproape deplină anul acesta. Mi s-a părut foarte simbolic si numele vilei din Grecia unde ne-am petrecut vacanta de vara: Kallma Villa. 

Asta și inspira-calm, liniște, albastrul mării și al cerului, liniște. 


A fost un an linistit. Am muncit ponderat, fara hei rup-isme. A fost grozav. Nu am economisit mare lucru, dar am avut tot ce mi-am dorit. Am citit de plăcere, pe îndelete, am văzut multe filme faine. Am ieșit putin spre deloc cu prietenii, in lume…Mi-ar placea ca asta sa se schimbe putin în 2022-as vrea sa fiu mai mult in preajma oamenilor, in viata reala, visez sa ma misc mai mult, sa calatoresc in deplina siguranță, să simt cum cresc si ca ma dezvolt, sa ma simt vie, sa am mintea doldora de idei noi si de planuri si seara trupul ostenit de la atatea experiente noi. 

In 2022 sper ca sportul sa ocupe un loc mai mare. Abonamentele la pilates si la masaj sunt la loc de cinste pe wishlist-ul meu! 

Indraznesc sa visez si ca Mira, povestea fetitei spiridus va vedea lumina zilei in 2022 si va aprinde imaginatia copiilor, asa cum a facut cu a copiilor mei. Este o poveste scrisa de mine, o poveste de care oamenii se îndrăgostesc, insa ….nu ajunge nicicum la un editor care sa o iubeasca si care sa o ajute sa vada lumina zilei. Ar fi o mare bucurie sa o vad ajunsa la copii anul viitor! 


Voi cum sunteti? Ce cuvant v-ati ales? 

Va doresc un 2022 magic și minunat, cu visuri împlinite, care să vă depășească așteptările! 


Comentarii

Unknown a spus…
Buna, Andreea!
Ca de obicei, post-urile tale citite la inceputul sau sfârșitul zilei mă așează, oarecum, back on track.
Referitor la Mira... - încearcă Amazon Kindle Direct Publishing.
Cuvântul anului 2022 - nu îmi trecuse prin minte să îmi stabilesc unul, dar cu 'provocarea' pe care ai lansat-o, aș vrea ca în acest an să mă autoeduc către atingerea DETAȘĂRII.
Mulți ani și gânduri împlinite!
andreea a spus…
Buna, ce ma bucur ca au acest efect postarile mele! Mira este la ilustrat acum si Andra, ilustratoarea, iubeste mult cartea. Vedem ce va ieși :-) Mai am in gand niste oameni care s-ar putea sa indrageasca povestea si ar putea-o ilustra si edita….O sa mai ma gândesc.
Cu detasare înainte! Suna bine!
La multi ani! Sa (imi) ceri ajutor cand nu functioneaza detașarea!