Descoperiri si recomandări



Podcastul Reconectat

Ce sa va zic, as fi vrut sa fi avut eu ideea acestui podcast, dar n-a fost sa fie :-)

Am fost insa suficient de inspirata sa gasesc acest podcast care se numeste inspirat Reconectat- un podcast despre experienta noastra in relatia cu corpul-o serie de conversarii intime, vulnerabile. Aici un interviu cu realizatoarele acestui podcast. 


Serialul Anne with an e

Glumesc uneori afirmand ca aproape m-am scrantit anul trecut cu serialele You si Mr Robot, insa, vestea buna e ca m-am reparat anul acesta cu un serial reconfortant si emoționant la care m-am uitat cu copiii si pe care il recomand:  Anne with an e, pe Netflix. Am indragit personajele, am apreciat cat de minunat au fost selectati actorii….Marilla si Matthew au fost senzaționali! 



Pentru cei care se lupta cu anxietatea, recomand acest podcast. 

https://dianavijulie.ro/2020/03/17/podcast-diana-episodul-11-putem-gestiona-anxietatea-timp-stamacasa/

Intr-o vara m-am intalnit si eu cu anxietatea-a fost teribil, nu-mi venea sa cred ca tot cad si nu ma pot opri. Ce a fost de ajutor atunci-sa discut despre asta, sa fac miscare si administrarea remediilor florale Bach. Plus natura mea solara, care a invins inca o data :-)


Atelierul de visuri si intenții, 22 ianuarie


Te invit in atelierul meu de visuri si intenții. Rezerva-ti locul aici

"Noi toți – adulți și copii, scriitori și cititori – avem datoria să visăm cu ochii deschiși. Avem datoria să ne folosim imaginația. Este ușor să ne prefacem că nimeni nu poate schimba nimic, că trăim într-o lume în care societatea este uriașă și indivizii semnifică mai puțin decât nimic: un atom dintr-un zid, un bob de grâu dintr-un lan întreg.
Dar adevărul e că indivizii sunt cei care își schimbă lumea mereu, indivizii sunt cei care construiesc viitorul și fac acest lucru imaginându-și că lucrurile se pot schimba." (Neil Gaiman)


Comentarii