Intuiția

If you relax, you accept; acceptance of existence is the only way to relax  (Osho)


Iubesc să fiu conectată la intuiția mea. Ori de câte ori am ignorat vocea care susură blând în interiorul meu, am ajuns în fundături…

***

"Odată ce vă treziți intuiția și vă obișnuiți să o ascultați și să acționați în funcție de ea, fiecare decizie din viața dumneavoastră va deveni o reflectare a adevărului vostru interior. 

Trucul este să nu încerci să găsești toate răspunsurile în capul tău. Mai degrabă, ia în corpul tău orice informație de care ai nevoie, ai încredere în instinctul tău, apoi dansează sau meditează sau plimbă-te sau fă orice ai nevoie pentru a intra într-o stare de relaxare și vei ști ce să faci. Întotdeauna ai știut și vei ști întotdeauna" 

"Intuiția este pașaportul pentru această lume magică nevăzută, care are cinci tărâmuri. În fiecare dintre aceste tărâmuri faceți o ofrandă. Oferă-ți corpul tărâmului misterului și primește darul instinctului. Oferă-ți inima pe tărâmul întunericului și primește darul intimității. Oferă-ți mintea pe tărâmul haosului și primește darul intenției. Oferă-ți sufletul pe tărâmul unității și primește darul integrității. Oferă-ți spiritul pe tărâmul destinului și primește darul inspirației. "


"Fiecare dintre noi vine pe lume 100% intuitiv; este doar o chestiune de a-ți revendica dreptul de naștere. Pentru a face acest lucru, trebuie să te dai la o parte din calea ta, să înlături lucrurile care blochează, distrag atenția, difuzează, suprimă și deprimă dansul natural al intuiției tale. . . .


"Pentru a ne realiza pe deplin abilitățile intuitive, trebuie să fim instinctivi, intimi, imaginativi, integrali și inspirați. Fiecare dintre aceste energii este o fațetă a intuiției, legătura noastră cu forța divină care mișcă toate lucrurile. Problema apare atunci când încetăm să mai avem încredere în inteligența sa supremă, când permitem ca intuiția noastră să fie copleșită și diminuată de vocile puternice, reactive și defensive ale ego-ului.


"Ego-ul se referă la importanța de sine. Don Juan al lui Carlos Castaneda îl numește o "instalație străină". Nu are nimic de-a face cu cine suntem cu adevărat, unde ne îndreptăm sau cum vom ajunge acolo. . . . Dacă intuiția este super-eroul nostru, Batman-ul nostru interior, ego-ul este Joker-ul nostru interior, care ne plănuiește în mod constant dispariția și creează obstacole care ne împiedică să ne îndeplinim destinul. Pentru a ne elibera intuiția, trebuie să fim mai deștepți decât ego-ul nostru. . . .


"Intuiția este pașaportul tău pentru această lume magică nevăzută, care, asemenea pânzei de păianjen de mai jos, are cinci tărâmuri. În fiecare dintre aceste tărâmuri, tu faci o ofrandă. Oferă-ți corpul tărâmului misterului și primește darul instinctului. Oferă-ți inima pe tărâmul întunericului și primește darul intimității. Oferă-ți mintea pe tărâmul haosului și primește darul imaginației. Oferă-ți sufletul pe tărâmul unității și primește darul integrității. Oferă-ți spiritul pe tărâmul destinului și primește darul inspirației.


"Provocarea ta va fi să fii atent la ego-ul tău, care vrea să te prindă în mrejele propriei sale rețele de auto-importanță. Pe tărâmul misterului, acesta va încerca să vă definească. Pe tărâmul întunericului, va încerca să te ascundă. Pe tărâmul haosului, va încerca să vă diminueze. Pe tărâmul unității, va încerca să vă despartă. Pe tărâmul destinului, va încerca să vă saboteze. Ego-ul se ocupă de a te controla și de a te fixa, astfel încât să nu fii liber să te miști, să te schimbi sau să te dezvolți. Pentru a-ți dansa visurile, trebuie să ai încredere în intuiția ta, pentru că intuiția ta îți hrănește sufletul, iar sufletul tău este cea mai esențială parte din tine."


Extrase din cartea Connection a coregrafei Gabrielle Roth, cu care cei care au urmat/urmează cursul meu online Trupul meu, puterea mea au făcut sigur cunoștință în modulul 2. 





Cursul poate fi achiziționat de aici. 



Comentarii