Incepe scoala

   Fiul meu incepe clasa a V-a. 
Imaginea este din sala lui de clasa, pregatita pentru prima zi de scoala. Va merge o saptamana la scoala, o saptamana va invata online de acasa. Miruna va merge zilnic, este clasa intai. Azi incepe scoala. Copiii mei sunt ancorati pozitiv, se bucura mult si sunt nerabdatori sa mearga. 

Am temeri, desigur. Citesc si eu toate spaimele, profetiile si analizele pe care le intalnesc pe subiectul inceperii scolii. Caut sa nu cad, sa raman in echilibru. Aici si acum suntem bine. Si aici si acum este tot ce avem. 

Refuz sa fiu condusa de frica. Facem tot ce tine de noi sa fie bine, respectam regulile si suntem decisi sa scoatem din experienta asta tot ceea ce este mai bun. 

Tinem imunitatea sus cu mult ras, in puterea caruia cred, smotoceala, joaca, hrana buna, timp in natura. 


Orice ne va fi dat, vom trai. 


Relaxati-va, parinti. Nu transmiteti copiilor stresul, frica, panica. 

Zambetul vostru, imbratisarea, cuvintele bune si blande, cu dragoste-toate astea sunt darurile voastre catre ei si singurul scut al sufletelor lor curajoase. 

Cereti putere in rugaciune. Nu va intarzia sa apara. Doar cereti, caci jumatate de drum il facem noi, jumatate Lumina in intampinarea noastra. 


"Rugăciunea nu este ceva ce schimbă lucrurile în exterior, ci ceva care face minuni în starea lăuntrică a omului." (Oswald Chambers) 
Si daca starea noastra launtrica se schimba in bine, noi vom schimba si mediul unul cate unul…

                                                  septembrie 2016, pregatiti pentru prima zi de scoala
Miruna mergea la gradinita, dar l-a insotit la ceremonia de deschidere :-)


Comentarii